Hem       Produkter       Om oss       Referenser       Kontakt
Hygienkonsult.se/Nyheter

Maten i Förskolan 2010

J.F. Hygienkonsult deltar under konferensen ”Maten i Förskolan” den 10-11 maj i Stockholm som tidigare arrangerades av Konferensforum, som nu heter PUNCT.

NÄgra av dem som förelÀser under dessa tvÄ dagar Àr:
- Rikard Nilsson, den tekniske kocken och Marie-Louise Danielsson-Tham professor i livsmedelshygien som gÄr igenom de vanligaste tillsatserna och deras funktion.
- Joakim FÀrdig, J.F. Hygienkonsult gÄr igenom de vanliga orsakerna till matförgiftning och hur dessa kan förebyggas.
- Åsa BrugĂ„rd Konde, Livsmedelsverket informerar hur de kommit fram till de nya rekommendationerna och hur en mĂ„ltid berĂ€knas för att uppfylla kraven.
- Rebecca TörmÀ ger en guidning genom vÀrldens choklad, förklarar vilken choklad som Àr nyttigare Àn andra och tipsar om hur en enkel chokladprovning kan anvÀndas pÄ förskolan.

En konferens för dig som Àr kokerska, kock, husmor, ekonomibitrÀde, verksamhetsansvarig och kostansvariga pÄ förskola, kommunal eller fristÄende privat.

Hoppas vi ses, anmĂ€lan kan du göra HÄR.


  



Mer nyheter

Maten i Förskolan 2010

Utbrott av matförgiftning beror pÄ bristande kunskap

Ann Hennicks, ICA Skolan ger J.F. Hygienkonsult toppbetyg

Ökad omsĂ€ttningen genom certifiering

Livsmedelsverket föreslÄr förenklingar

Kunskapsbevis inom livsmedelsnÀringen

MatsÀkerhet - en lönsam affÀr

”Fler livsmedelsinspektörer behövs”

BÀttre hygien i detaljhandeln ger sÀkrare mat

ICA-skolan anlitar J.F. Hygienkonsult

Svensk Standard För Livsmedelshantering i Butik

J.F. Hygienkonsult utbildar Livsmedelsinspektörer

J.F. Hygienkonsult med pÄ ICA:s riksturné

Dagsböter för bristande mÀrkning

Vem Àr livsmedelföretagare?

Barn kan delta vid matlagning pÄ förskolor

Tydligare mÀrkning av Livsmedel

Aflatoxin i ris

HACCP – lika viktigt för alla

Matkörkort pÄ gÄng!

Hur datummÀrker man livsmedel?

LÀgre kontrollavgift för slakterier

Detta Àr vad lagen sÀger om hygienutbildning

Pressmeddelande frÄn J.F. Hygienkonsult

Vad skiljer privathushÄll frÄn verksamhet som ska registreras?

Intervju med Joakim FĂ€rdig, grundaren av J.F. Hygienkonsult, i Livsmedel i Fokus

DÄlig kunskap om hygien vanligaste orsaken till matförgiftningar

Livsmedelsverkets tips för att undvika magsjuka under rötmÄnaden

Bristande utbildning av personalen gav flest anmÀrkningar

Hygienkonsult upprÀttar HACCP + egenkontrollprogram för BrÀcke Diakoni

Ät och drick sĂ€kert pĂ„ utlandssemestern i sommar

Hygienkonsult utbildar Kommunala Livsmedelsinspektörer

Inspirerande matsÀkerhet

Ny europeisk standard för livsmedelsdata

Fler matförgiftningar skall leda till Ätal


Bloggen   twitter icon Twitter    Hitta oss pć Facebook    info@hygienkonsult.se