Hem       Produkter       Om oss       Referenser       Kontakt
Hygienkonsult.se/Nyheter

Matsäkerhet - en lönsam affär

Nedan några citat ur 2009 års kursutvärderingar som kursdeltagarna fyller i efter avslutad kurs:

”Pedagogiskt lärande kring faktaspäckat lite ”tungt” ämne. Mycket bra genomfört”

”Bäst var den praktiska kopplingen till teoriavsnitten som kommer göra det lättare på hemmaplan”

”Har nu fått insikt om att det inte behöver vara så krångligt att göra HACCP”

”Jag fick mer förståelse för helheten och av bra och tillämpbara tips på hur jag ska motivera mina medarbetare”

”Kul med rollspel”

”Jag kommer att ha stor nytta av utbildningen i arbetet med egenkontroll och kvalitet i butik”

”Det var bra att man fick sätta sig in i de livsmedelsfaror man har omkring sig på arbetsplatsen”

”Bra, rolig kursledare”

”Intressant kurs med mycket bra info”

”Efter alla år med inspektioner från myndigheter och certifieringsföretag så har egenkontrollprogrammet känts betungande. Nu har det börjat vända och fördelarna börjar synas”

”En mycket bra utbildning där man kan plocka bitar och använda direkt hemma”

”Med inga förkunskaper alls tycker jag att detta gav mig enormt mycket”

”Allt var bra som helhet – promenaden och coachingövningen var ett bra avbräck”

”Hela upplägget var bra”

”Jag fick en helt annan nu positiv syn på egenkontrollen”

”Jättebra med gruppövningar och diskussioner med människor som arbetar med samma saker”

”Har aldrig tidigare varit med om en så engagerad kursledare på ett seriöst vis”

Ge din personal en vitamininjektion inom förebyggande matsäkerhet. Hör av dig till oss på info@hygienkonsult.se så lämnar vi en offert.


  



Mer nyheter

Maten i Förskolan 2010

Utbrott av matförgiftning beror på bristande kunskap

Ann Hennicks, ICA Skolan ger J.F. Hygienkonsult toppbetyg

Ökad omsättningen genom certifiering

Livsmedelsverket föreslår förenklingar

Kunskapsbevis inom livsmedelsnäringen

Matsäkerhet - en lönsam affär

”Fler livsmedelsinspektörer behövs”

Bättre hygien i detaljhandeln ger säkrare mat

ICA-skolan anlitar J.F. Hygienkonsult

Svensk Standard För Livsmedelshantering i Butik

J.F. Hygienkonsult utbildar Livsmedelsinspektörer

J.F. Hygienkonsult med på ICA:s riksturné

Dagsböter för bristande märkning

Vem är livsmedelföretagare?

Barn kan delta vid matlagning på förskolor

Tydligare märkning av Livsmedel

Aflatoxin i ris

HACCP – lika viktigt för alla

Matkörkort på gång!

Hur datummärker man livsmedel?

Lägre kontrollavgift för slakterier

Detta är vad lagen säger om hygienutbildning

Pressmeddelande från J.F. Hygienkonsult

Vad skiljer privathushåll från verksamhet som ska registreras?

Intervju med Joakim Färdig, grundaren av J.F. Hygienkonsult, i Livsmedel i Fokus

Dålig kunskap om hygien vanligaste orsaken till matförgiftningar

Livsmedelsverkets tips för att undvika magsjuka under rötmånaden

Bristande utbildning av personalen gav flest anmärkningar

Hygienkonsult upprättar HACCP + egenkontrollprogram för Bräcke Diakoni

Ät och drick säkert på utlandssemestern i sommar

Hygienkonsult utbildar Kommunala Livsmedelsinspektörer

Inspirerande matsäkerhet

Ny europeisk standard för livsmedelsdata

Fler matförgiftningar skall leda till åtal


Bloggen   twitter icon Twitter    Hitta oss p Facebook    info@hygienkonsult.se