Hem       Produkter       Om oss       Referenser       Kontakt
Hygienkonsult.se/Nyheter

HACCP – lika viktigt för alla


Jag (Joakim Färdig) har fått förfrågan och tackat ja till att prata om HACCP – i 45 minuter - under seminariet ”Tema Livsmedelshygien” i Stockholm den 1-2 april. Det känns mycket hedrande och roligt att få detta uppdrag då dessa seminariedagar har blivit något av en institution inom branschen. Sedan 1994 är ”Tema Livsmedelshygien” en årlig återkommande mötesplats för alla som arbetar under hygieniska förhållanden inom livsmedelsbranschen. Under seminariedagarna presenteras de senaste nyheterna samt aktuella och praktiska frågeställningar om renhet och hygien.

Under mina 45 minuter kommer jag att ta upp syftet med HACCP, de vanligaste felen, missuppfattningarna samt hur HACCP praktiskt kan tillämpas i mindre verksamheter. Blir det tid över hoppas jag på en minidebatt med frågor och förhoppningsvis svar.

Jag ger dig möjligheten att påverka innehållet i min föreläsning genom att per mail skicka in önskemål om vilka frågor du vill att jag ska lyfta upp. Mina kontaktuppgifter hittar du genom att klicka här.

Hoppas ni kommer till dessa dagar så vi kan få tillfälle att ”Mingla” i utställningen och knyta kontakter.

Anmälan gör du genom nedanstående länk:
http://www.biotekpro.se/prod/biotekpro/sajt.nsf/AllDocuments/885F1365256E0394C12573DE003AA719

  



Mer nyheter

Maten i Förskolan 2010

Utbrott av matförgiftning beror på bristande kunskap

Ann Hennicks, ICA Skolan ger J.F. Hygienkonsult toppbetyg

Ökad omsättningen genom certifiering

Livsmedelsverket föreslår förenklingar

Kunskapsbevis inom livsmedelsnäringen

Matsäkerhet - en lönsam affär

”Fler livsmedelsinspektörer behövs”

Bättre hygien i detaljhandeln ger säkrare mat

ICA-skolan anlitar J.F. Hygienkonsult

Svensk Standard För Livsmedelshantering i Butik

J.F. Hygienkonsult utbildar Livsmedelsinspektörer

J.F. Hygienkonsult med på ICA:s riksturné

Dagsböter för bristande märkning

Vem är livsmedelföretagare?

Barn kan delta vid matlagning på förskolor

Tydligare märkning av Livsmedel

Aflatoxin i ris

HACCP – lika viktigt för alla

Matkörkort på gång!

Hur datummärker man livsmedel?

Lägre kontrollavgift för slakterier

Detta är vad lagen säger om hygienutbildning

Pressmeddelande från J.F. Hygienkonsult

Vad skiljer privathushåll från verksamhet som ska registreras?

Intervju med Joakim Färdig, grundaren av J.F. Hygienkonsult, i Livsmedel i Fokus

Dålig kunskap om hygien vanligaste orsaken till matförgiftningar

Livsmedelsverkets tips för att undvika magsjuka under rötmånaden

Bristande utbildning av personalen gav flest anmärkningar

Hygienkonsult upprättar HACCP + egenkontrollprogram för Bräcke Diakoni

Ät och drick säkert på utlandssemestern i sommar

Hygienkonsult utbildar Kommunala Livsmedelsinspektörer

Inspirerande matsäkerhet

Ny europeisk standard för livsmedelsdata

Fler matförgiftningar skall leda till åtal


Bloggen   twitter icon Twitter    Hitta oss p Facebook    info@hygienkonsult.se