Hem       Produkter       Om oss       Referenser       Kontakt
Hygienkonsult.se/Nyheter

Pressmeddelande från J.F. Hygienkonsult

J.F. Hygienkonsult
6 januari, 2008

Nu utökar J.F. Hygienkonsult med ytterligare tjänster

‚ÄĘ Under 2008 erbjuds √∂ppna Hygienutbildningar p√• fjorton orter i Sverige
Vi använder oss av dom främsta utbildarna som finns att tillgå i Sverige varför vi kan garantera utbildningar som väcker känslor och åtskilliga aha-upplevelser. Igenkänningsfaktorn är stor och kursdeltagarna förstår innebörden av inspirerande matsäkerhet efter avslutad kurs. Utbildningsprogrammet vänder sig till personal inom verksamheter som butik, , café, restaurang, hotell & konferens, catering, kommunala och privata mottagningskök

Utbildningsprogrammet ger en ökad medvetenhet och förståelse för livsmedelshygien, personlig hygien, rengöring, märkning samt vikten av rätt temperaturer. Detta uppfyller kraven på hygienutbildning enligt livsmedelslagen och ger i förlängningen ett fortsatt gott rykte med minskade kostnader och ökade intäkter som följd.

I kursmaterialet ingår overheadkopior till alla deltagare och personligt kursintyg (Hygienkort).

För mer information gå in här: http://www.hygienkonsult.se/hygienkort.php

‚ÄĘ Utbildningsplattform F√∂r kunder med flera enheter som finns p√• m√•nga orter erbjuder J.F. Hygienkonsult kostnadsfri Internetbaserad utbildningsplattform d√§r varje kund f√•r egna inloggningsuppgifter. Detta m√∂jligg√∂r en total kontroll √∂ver planering, genomf√∂rande och uppf√∂ljning f√∂r utbildning av den egna personalen. F√∂r mer information och en demonstration kontakta oss p√• info@hygienkonsult.se

‚ÄĘ Stora Hygienpaketet
F√∂r restaurangkedjor, hotellkedjor, detaljhandeln samt kommuner och landsting erbjuds det ‚ÄĚStora Hygienpaket‚ÄĚ som √§r en helhetsl√∂sning f√∂r en s√§ker mathantering. Detta paket inneh√•ller f√∂ljande tj√§nster:

- Regelbunden mikrobiologisk provtagning på mat
- Regelbunden mikrobiologisk provtagning på vatten
- Rengöringskontroller med tryckplattor
- Hygieninspektioner med skriftliga rapporter där avvikelser men framförallt tips om förbättringar framgår
- Hjälp med egenkontrollen
- Hygienutbildning av personal
- Förebyggande skadedjursskydd
- Fri tillgång till egen webbaserad utbildningsplattform

Genom ett f√∂rebyggande arbete med livsmedelshygien - med oss som partner ‚Äď borgar f√∂r en s√§ker mathantering som f√∂rhindrar felaktig livsmedelshantering och reklamationer.

Vill du veta mer titta in här http://www.hygienkonsult.se/produkter.htm

‚ÄĘ Egenkontroll
J.F. Hygienkonsult erbjuder sina kunder hjälp med egenkontroll och HACCP för en säker mathantering och godkänd registrering hos kommunernas miljö- och hälsoskyddskontor/miljöförvaltningar. Konceptet bygger på att skräddarsy egenkontrollen och faroanalysen utifrån kundens specifika förutsättningar. När egenkontrollen är anpassat och uppbyggt med de rutiner och kontroller som krävs i enlighet med livsmedelslagen levereras systemet på en CD med tillhörande pärm. Du kan installera din egenkontroll på din egna PC och göra framtida nödvändiga förändringar utan att återigen behöva ta hjälp av en utomstående hygienkonsult.

Detta resulterar i en egenkontroll som är praktisk och rolig att arbeta efter, som fungerar som ett hjälpmedel i det dagliga arbetet.

Vi hjälper till att upprätta HACCP-system och egenkontrollprogram för kunder som har följande verksamheter:

· Café
· Restaurang
· Catering
· Hotell & konferens
· Livsmedelsbutik
· Mottagningskök
· Centralkök
· Småskalig livsmedelsindustri
· Pizzeria
· Gatukök


Om ni vill göra ett reportage eller skriva en artikel om matsäkerhet är ni varmt välkomna att höra av er på joakim.fardig@hygienkonsult.se

Ha en fin dag önskar Joakim Färdig, J.F. Hygienkonsult


  



Mer nyheter

Maten i Förskolan 2010

Utbrott av matförgiftning beror på bristande kunskap

Ann Hennicks, ICA Skolan ger J.F. Hygienkonsult toppbetyg

√Ėkad oms√§ttningen genom certifiering

Livsmedelsverket föreslår förenklingar

Kunskapsbevis inom livsmedelsnäringen

Matsäkerhet - en lönsam affär

‚ÄĚFler livsmedelsinspekt√∂rer beh√∂vs‚ÄĚ

Bättre hygien i detaljhandeln ger säkrare mat

ICA-skolan anlitar J.F. Hygienkonsult

Svensk Standard För Livsmedelshantering i Butik

J.F. Hygienkonsult utbildar Livsmedelsinspektörer

J.F. Hygienkonsult med på ICA:s riksturné

Dagsböter för bristande märkning

Vem är livsmedelföretagare?

Barn kan delta vid matlagning på förskolor

Tydligare märkning av Livsmedel

Aflatoxin i ris

HACCP ‚Äď lika viktigt f√∂r alla

Matkörkort på gång!

Hur datummärker man livsmedel?

Lägre kontrollavgift för slakterier

Detta är vad lagen säger om hygienutbildning

Pressmeddelande från J.F. Hygienkonsult

Vad skiljer privathushåll från verksamhet som ska registreras?

Intervju med Joakim Färdig, grundaren av J.F. Hygienkonsult, i Livsmedel i Fokus

Dålig kunskap om hygien vanligaste orsaken till matförgiftningar

Livsmedelsverkets tips för att undvika magsjuka under rötmånaden

Bristande utbildning av personalen gav flest anmärkningar

Hygienkonsult upprättar HACCP + egenkontrollprogram för Bräcke Diakoni

√Ąt och drick s√§kert p√• utlandssemestern i sommar

Hygienkonsult utbildar Kommunala Livsmedelsinspektörer

Inspirerande matsäkerhet

Ny europeisk standard för livsmedelsdata

Fler matförgiftningar skall leda till åtal


Bloggen   twitter icon Twitter    Hitta oss pŚ Facebook    info@hygienkonsult.se